Merk logo

Gordijnen van Artelux kun je kopen bij De Groot wonen en slapen in de regio Krimpen

Artelux presenteert bij De Groot wonen en slapen een complete collectie gordijnstoffen. Oneindige variaties in kleuren, materialen en patronen en hoofdzakelijk wasbare stoffen. Zo brengt Artelux sfeervolle gordijnen voor iedereen binnen handbereik.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met De Groot wonen en slapen!

Gordijnontwerp door Artelux

Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties. Van natuurlijk of subtiel tot contrasterende kleuren en bijzondere details. Het kleurenpalet is zelfs afgestemd op tinten bij toonaangevende verfleveranciers. Zo combineer je nog eenvoudiger de gordijnen bij de rest van jouw woning. De Groot wonen en slapen helpt je graag de mooiste dessins te vinden voor jouw interieur.


Maak een afspraak

Hoogwaardige materialen van Artelux bij De Groot wonen en slapen

Natuurlijke materialen vormen prachtige accenten in elke woning. Vandaar dat Artelux altijd gordijnstoffen in de collectie opneemt met natuurlijk ogende structuren en kleuren. Daarnaast selecteert het merk de grondstoffen zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor zijn de gordijnen bijna allemaal goed te wassen. Zo heb je jarenlang plezier van jouw mooiste gordijnen.

Interieuradvies in de regio Krimpen

De specialisten van De Groot wonen en slapen helpen je graag om de mooiste kleuren en materialen in huis te combineren. Samen creëren we jouw persoonlijke woonstijl. Kom inspiratie opdoen in onze showroom op in Lekkerkerk.


Neem contact op met De Groot wonen en slapen voor meer informatie

De Groot wonen en slapen in Lekkerkerk, voor Artelux:

- Gordijnstoffen
- Vouwgordijnstoffen