Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

  • Sinds 1927

    Avek boxsprings, matrassen en spiraalbodems

Trotse specialist in Avek

Als dé Avek specialist in de buurt helpen wij bij De Groot Wonen en Slapen jou graag met al je slaapbehoeften. In onze showroom in Lekkerkerk laten we je graag de mogelijkheden zien voor jouw persoonlijke slaapomgeving. Ontdek ons ruime assortiment Avek boxsprings, spiraalbodems, matrassen en meer bij De Groot Wonen en Slapen.
Kom langs voor advies

Ontdek Avek Bedden bij De Groot Wonen en Slapen in Lekkerkerk

Bij De Groot Wonen en Slapen in Lekkerkerk kun je Avek bedden kopen. Avek biedt al sinds 1927 hoogwaardige boxsprings, matrassen en spiraalbodems aan. Avek gelooft dat alleen het beste goed genoeg is, aangezien we ongeveer een derde van ons leven slapend doorbrengen.

Kom gerust naar De Groot Wonen en Slapen om deze bedden zelf uit te proberen. Vind jouw perfecte Avek boxspring bij De Groot Wonen en Slapen.

Bezoek de showroom
Volledige Avek boxspringprogramma’s

Bij Avek is er altijd een boxspring die bij jou past. We hebben vier verschillende boxspringprogramma's: 1927, Ljocht, Simmer en Noflik. Elke serie heeft zijn eigen karakter. Avek heeft voor iedereen een passende slaapoplossing. Kom naar De Groot Wonen en Slapen en ontdek het zelf!

Verbeter je slaap met Avek spiraalbodems

Spiraalbodems van Avek vormen de ideale basis voor een goed geventileerd bed. De spiraalbodems hebben een dwarsgespannen netwerk met een open structuur, waardoor het bovenliggende matras meer dan 85% vrij kan ademen. Bovendien kunnen de spiraalbodems worden aangepast aan jouw lichaamsbouw, zodat je de perfecte ondersteuning hebt voor een goede nachtrust. Ontdek de Avek spiraalbodems bij De Groot Wonen en Slapen in Lekkerkerk. Avek matrassen op maat in Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard.

Unieke slaapwensen

Alle matrassen worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur. Of je nu iets steviger of zachter wilt, meer ondersteuning nodig hebt of zelfs voetverwarming wenst, Avek kan het allemaal bieden. Vraag ernaar bij De Groot Wonen en Slapen in Lekkerkerk.

De Groot Wonen en Slapen, jouw Avek specialist in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard.

De Groot Wonen en Slapen is dé Avek specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Avek boxsprings, spiraalbodems, matrassen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Lekkerkerk naar de mogelijkheden bij jou thuis

Maak een afspraak