Tafels bij De Groot wonen en slapen

Eetkamertafels, salontafels en bijzettafels kopen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard

✔ Ruim assortiment  ✔ Diverse woonstijlen  ✔ Persoonlijk advies

Ruime collectie tafels vind je bij De Groot wonen en slapen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard

Ga jij voor de looks van je tafel of kijk je meer naar functionaliteit? Met een eetkamertafel, salontafel of bijzettafel van De Groot wonen en slapen, weet je in ieder geval zeker dat je je woonwensen realiseert. Werp je een blik op onze ruime collectie, dan zie je tafels in verschillende soorten en maten. Van landelijke eettafels voor in een romantisch interieur tot industriële bijzettafels voor een moderne stijl. En onze specialisten zorgen er natuurlijk voor dat je met jouw tafel ook echt uit de voeten kunt. Of je nu een tafel wilt om uitgebreid te dineren, om aan te werken of om te borrelen met familie en vrienden.

Een tafel op maat en in je eigen stijl bij De Groot wonen en slapen

We hebben tafels in verschillende vormen, materialen en kleuren. Bij ons stem je jouw tafel dan ook helemaal af op je interieurwensen. Zo behoren behalve ronde en rechthoekige tafels ook ovale en vierkante tafels tot de mogelijkheden. En heb je het over het materiaal van de tafel, dan vertellen we je graag over de voordelen van bijvoorbeeld een massief eikenhouten tafelblad en een stalen onderstel. Verder speelt ook de kleur van de tafel een belangrijke rol in je interieur. Kies je voor een zwarte of een witte tafel? Of misschien voor een tafel in één van onze vele houtkleuren?

Waar let je op als je een eetkamertafel koopt?

Een nieuwe eetkamertafel kopen? Wij luisteren naar je en geven je tips. Gebruik je de tafel alleen om aan te eten en te drinken, kies dan vooral een gemakkelijk schoon te maken materiaal. En als je ook geregeld aan je tafel werkt, doe je dat waarschijnlijk het liefste op een zo vlak mogelijk tafelblad. Voor de ideale afmetingen van jouw tafel vragen we je om het aantal mensen dat je aan je tafel wilt laten plaatsnemen en hoeveel ruimte je in de woonkamer hebt. Stel je de aanschaf van nieuwe eetkamerstoelen nog even uit? Wij zorgen ervoor dat je huidige stoelen zowel bij als onder je nieuwe tafel passen.

Salontafels en bijzettafels kopen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard

De salontafel is het stralende middelpunt van je zithoek. Heb je een moderne woonstijl of juist een klassieke? De Groot wonen en slapen heeft salontafels voor elke zithoek. Onze salontafels zijn mooi en praktisch tegelijk. Je geniet niet alleen van het design van je salontafel, je zorgt ook voor een opgeruimde woonkamer. De open vakken en lades in onze tafels bieden namelijk voldoende opbergruimte voor onder meer kranten en afstandsbedieningen. Wist je trouwens dat De Groot wonen en slapen ook een uitgebreid assortiment bijzettafels heeft? Een bijzettafel is ideaal voor als een salontafel te groot is voor je woonkamer. Maar je kunt een bijzettafel ook prima combineren met je salontafel.

Onze merken

Bij De Groot wonen en slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig voor je woonkamer? Kijk in ons Lookbook.