Raamdecoratie kopen? Kom naar De Groot wonen en slapen!

De beste raamdecoratie kopen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard

Mooie merken, kwaliteitsmaterialen en alles op maat. De Groot wonen en slapen is in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard specialist op het gebied van de laatste raamdecoratie. Ons vakmanschap en de laatste mode voor het raam zijn de perfecte combinatie voor in jouw woning. Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën of bijvoorbeeld jaloezieën? We geven je graag advies op het gebied van raamdecoratie.

Plisségordijnen in Lekkerkerk; stijlvol in de plooi

Plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Bij De Groot wonen en slapen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard hebben we plisségordijnen in vele kleuren, dessins en transparanties.

We vertellen je er graag meer over.

Warm en stil met dupligordijnen

Dupligordijnen zijn verwant aan plisségordijnen, maar door de dubbele laag profiteer je van de geluiddemping en het isolerende effect. Dit maakt dupligordijnen tot een stijlvolle oplossing. Bij De Groot wonen en slapen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard vertellen we je graag alles wat we weten over dupligordijnen.

De toegevoegde waarde van vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen voor een toegevoegde waarde zorgen in jouw interieur.

Onze uitgebreide collectie bevat stoffen in uni kleuren, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins. Tevens is er keus uit diverse transparanties, zodat je zelf de hoeveelheid licht en privacy kunt bepalen. Keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen.

Vele mogelijkheden van paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn leverbaar in diverse stoffen, waaronder een aantal echte design stoffen. Panelen kunnen tot in detail worden gepersonaliseerd. Door een combinatie te maken van verschillende breedtes, kleuren of dessins kan je een eigen draai geven aan jouw paneelgordijn. Profiteer van de mogelijkheid om uw paneelgordijnen helemaal naar eigen wens samen te stellen.

 

"laat je inspireren in onze showroom en ontdek de collectie met zachte stijlvolle stoffen!"

Duo rolgordijnen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard

Het duo rolgordijn is dé trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen.

Heb je ooit een set van rolluiken gekocht en wenste je dat je de hoeveelheid licht die naar binnen komt helemaal zelf kan bepalen. Met duo rolgordijnen van De Groot wonen en slapen kan dat!

Grote collectie aluminium jaloezieën bij De Groot wonen en slapen

Jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en fijne sfeer in huis. De Groot wonen en slapen beschikt over een grote collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit. Indien gewenst kunnen de jaloezieën uiteraard op maat worden gemaakt.

Lamellen: functioneel en sfeervol

Lamellen zijn functioneel en sfeervol. Je kan genieten van vrij uitzicht zonder inkijk en de lichtinval eenvoudig zelf bepalen. De lamellen bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof en zijn bijzonder geschikt voor grote raampartijen en schuine ramen.

Heb je een klassiek of modern interieur? Dan misstaat dit type raambekleding zeker niet.

Vlinderjaloezieën in Lekkerkerk

De vlinderjaloezie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. Door de koorden te bedienen zorg je, op elk moment van de dag, voor de juiste hoeveelheid lichtinval in jouw woning.

De bediening werkt zeer eenvoudig: met een koord trek je de vlinderjaloezie of laat je hem zakken, met het tuimelkoord vouwt u de lamellen open of dicht. De Groot wonen en slapen adviseert je graag over de verschillende kleuren, mogelijkheden en stoffen.

Shutters van De Groot wonen en slapen in Lekkerkerk

In onze showroom kun je de verschillende mogelijkheden die je in de shutters kunt verkrijgen bekijken. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kun je deze shutters geheel naar jouw stijl, inrichting en wens samenstellen. Laat je verbazen, bij De Groot wonen en slapen, over de diversiteit op het gebied van shutters.

Klassieke en moderne gordijnen bij De Groot wonen en slapen

Gordijnen zijn naast decoratief ook bijzonder functioneel. Ze bepalen de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht jouw interieur binnen komt. Dit licht is bepalend voor de sfeer in huis. Met binnenzonwering kan je deze lichtinval eenvoudig bijsturen.

Daarnaast hebben sommige varianten binnenzonwering een hoge isolerende waarde. Ideaal voor een huis met enkele beglazing. Bij De Groot wonen en slapen vind je altijd het gordijn dat past bij jouw persoonlijke stijl en woonwensen.

Inbetween gordijnen: lekker luchtig

Het hangt tussen gordijnen en vitrage in: inbetween gordijnen. Ze zijn er in vele kleuren, dessins en transparanties. We helpen je graag op weg naar de juiste keuze aan de hand van relevante vragen.

Benieuwd geworden naar de inbetweens van De Groot wonen en slapen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard?

Rolgordijnen in Lekkerkerk; voor elke ruimte

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij De Groot wonen en slapen bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Benieuwd geworden en meer willen weten over de rolgordijnen van De Groot wonen en slapen uit Lekkerkerk?

Vele mogelijkheden met houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk. Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. De Groot wonen en slapen laat je graag alle mogelijkheden zien.

"laat je inspireren en ontdek de collectie!"

Horren in Lekkerkerk: wél frisse lucht, geen insecten

Voor de nodige frisse lucht in huis is het heerlijk om de ramen en deuren open te gooien. Uiteraard wil je wel voorkomen dat je hiermee ook insecten naar binnenhaalt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Door horren kun je het huis optimaal ventileren en de ongewenste insecten buitenhouden. 

Moeiteloos mooi: elektrische bediening van raamdecoratie

Vanaf de bank je raamdecoratie sluiten, omdat de zon precies het kijken van je favoriete Netflix serie belemmert? Dat kan! De ontwikkeling van de bediening van elektrische raamdecoratie staat niet stil. Het is niet alleen mogelijk om je binnenzonwering met knoppen te bedienen, tegenwoordig kan dat ook met je telefoon of tablet.

De grote merken van De Groot wonen en slapen

Bij De Groot wonen en slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook