Houten jaloezieën kopen? De Groot wonen en slapen is dé raamdecoratie specialist

Houten jaloezieën kopen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Houten jaloezieën koop je bij De Groot wonen en slapen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard

Houten jaloezieën zijn een echte eyecatcher voor jouw interieur én je creëert snel de gewenste sfeer.

De Groot wonen en slapen bezit een grote collectie houten jaloezieën. Deze staan garant voor een warme en natuurlijke sfeer in jouw huis of bedrijfspand. Zeker in een moderne woonstijl komen houten jaloezieën goed tot zijn recht.

Wil je meer informatie of advies over houten jaloezieën? Kom eens langs bij De Groot wonen en slapen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard. We helpen je graag verder.

Houten jaloezieën bij De Groot wonen en slapen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard

Houten jaloezieën worden helemaal naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk.

Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. De Groot wonen en slapen laat je graag alle mogelijkheden zien.

"Laat je inspireren in onze showroom in Lekkerkerk en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"

Houten jaloeziën zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes

Wil jij graag houten jaloezieën in jouw badkamer?

Geen probleem!

De basic lamellen lijken op hout en zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Zo is er voor iedere ruimte in jouw huis een passende oplossing.

Wil je meer informatie over toepassingen van de verticale lamellen in jouw huis? Neem dan contact op met De Groot wonen en slapen.

Brandveilige en vlamvertragende houten jaloezieën in Lekkerkerk

De Groot wonen en slapen bezit vlamvertragende jaloezieën van hout voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw. Deze jaloezieën voldoen uiteraard volledig aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Kom naar onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is. De Groot wonen en slapen in Lekkerkerk adviseert je graag.

De grote merken van De Groot wonen en slapen

Bij De Groot wonen en slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook