Over De Groot wonen en slapen

De Groot wonen en slapen in de regio Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel en Krimpenerwaard is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

De Groot wonen en slapen neemt jou alles uit handen als het gaat om je interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? De Groot wonen en slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om je interieur, zowel zakelijk als privé. In Lekkerkerk vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort.

Een passend woonadvies bij De Groot wonen en slapen

De Groot wonen en slapen zorgt ervoor dat een huis voelt als een thuis. Zoals je goed geholpen wilt worden met het uitkiezen van je kleding, zo wil je dat ook voor je nieuwe gordijnen, of nieuwe vloer. Kleur is belangrijk: gelukkig is er heel veel mogelijk. Uit onze uitgebreide collectie kiezen we samen precies datgene wat bij je past en waardoor je je thuis voelt. Want dat is tenslotte waar het om draait: dat je huis voelt als een warme jas. Het mag trendy, en met de nieuwste kleuren en materialen, maar het moet vooral bij je bestaande interieur passen.

Neem contact op met De Groot wonen en slapen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!