de Groot wonen en slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

De Groot wonen en slapen neemt jou alles uit handen als het gaat om je interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? De Groot wonen en slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om je interieur, zowel zakelijk als privé. In Lekkerkerk vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort.


Maak een afspraak

Een passend woonadvies bij De Groot wonen en slapen

De Groot wonen en slapen zorgt ervoor dat een huis voelt als een thuis. Zoals je goed geholpen wilt worden met het uitkiezen van je kleding, zo wil je dat ook voor je nieuwe gordijnen, of nieuwe vloer. Kleur is belangrijk: gelukkig is er heel veel mogelijk. Uit onze uitgebreide collectie kiezen we samen precies datgene wat bij je past en waardoor je je thuis voelt. Want dat is tenslotte waar het om draait: dat je huis voelt als een warme jas. Het mag trendy, en met de nieuwste kleuren en materialen, maar het moet vooral bij je bestaande interieur passen.

De grote merken van De Groot wonen en slapen

Bij De Groot wonen en slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
Artelux
A House of Happiness
Auping
De Toekomst